Uge 2


Mandag, den 14. juli 2008

Vi kører til Leif med Farmors Peugeot og vores Hyundai. Vi låner en Hyundai i10 diesel og køber diverse ind. Vi forsøger at reparere 2 trillebørhjul, begge punkteret efter mødet med diverse torne. Meget tid går med hjemmesideprogrammering til accompagnement af et tour-de-france-bjergetape.

I vandet (for Sørens vedkommende første gang i år). Ikke dårligt. Ifølge lokale målinger ved badebroen 18-19 grader, så i den lidt kølige vind føltes det ikke koldt. Vejret i øvrigt fint uden at være prangende.

 

Et par af Ingrids haveprojekter. Plantning og såning af græs, hvor en bambus før stod, og revision af krydderurtebed.

 

     
Forklaring følger senere ...
 

 

Drengene spiller fodbold:

 

 

 

 

Mågestudier:

   
Aftenmad: Rødfisk på grill, nye kartofler og tomatsalat
     
 
 

Tirsdag, den 15. juli 2008

Havearbejde og læsning. Fodbold. Tur til Kalundborg hvor vi henter bilerne hos Leif. Derefter en tur i vandet. Til aften: Pasta med videre. Vejret: lunt sommervejr, blå himmel, overskyet fra om eftermiddagen, stadigt lunt.

 

Søren tager fuglebilleder fra terrassen under morgenmaden - Lille flagspætte og bogfinke

Frokost - brasede kartofler ....

 

 

 

Der aflægges rapport og hyggesnakkes - Ingrid foran værkstedet.

 

En sur bilist

En hilsen fra badebroen
     
 
 

Onsdag, den 16. juli 2008

Tur til Kalundborg. Farmor og Anders ankommer 17:30. Culotte på grill, bønner og nye kartofler samt tomatsalat. Til dessert æblekage lavet af Transparante Blanche. Derefter tur til vandet samt fodboldspil. Natmad med sild og snaps.

I løbet af natten slår HFI relæet fra. Det viser sig at være vandvarmeren. Andre "vanskeligheder": Skraldemanden vil ikke medtage affaldet, eftersom der er lagt et par aviser i toppen!

Æbledesserten forberedes
 

Hjemmesiden fremvises

 
     

 

 

Ved middagen

Olsenbanden

 

 

Vejret ikke helt stabilt



Torsdag, den 17. juli 2008

Anders tager af sted kl. 8:15. Vi ringer og får overtalt skaldemanden til at hente skraldet, men det ender med, at vi selv er nødt til at skaffe os af med det. Og vi ringer til elektriker Werth (59510956), som mener, at det må være varmelegemet. Han siger, at han kommer i morgen fredag. Ringer i forvejen. Vejret køligt til morgen, men op ad formiddagen sol.
Vi kører på genbrug, men de lukker kl. 14 og vi var der kl. 14:13. Vi blev forsinket af elektriker, der alligevel kommer i dag. Han konstaterer, at varmelegemet er gået. Han kommer i morgen og sætter den i.
Fra Genbrug tog vi ud på Asnæs, hvor vi håbede at finde hindbær og kantereller. Fandt ingen af delene, men det var en dejlig tur i skoven.
Hjem via Superbest, og hindbær-selv-pluk. Vejret fint-fint
Aftensmad: Rester fra Culotten og brasede kartoftler. Dessert: en masse hindbær.
Farmor, Nikolaj og Ingrid spiller Canasta og Søren går tur.

     
     
     
 
Alle billederne er fra skovturen på Asnæs. En meget fotogen skov!

Fredag, den 18. juli 2008

Varmelegeme sat i vandvarmer. Afsked med farmor på Kalundborg station. Vi kører på genbrugsstation og gør diverse småindkøb. En tur i vandet nås inden vejret slår om til byger. Vi går på pizzarestaurant om aftenen.

     
   
     


Lørdag, den 19. juli 2008

Vejret vekslende med byger og lidt sol - der går og kommer, (det er den danske sommer). Vi leger med hjemmesider til accompagnement af en aldeles ligegyldig Tour-de-France etape. Til aften: Diverse grønsager, vi var nødt til at spise inde. Så derefter James Bond film, "From Russia with Love". Ingen billeder i dag.



Søndag, den 20. juli 2008

Søren gennemfører diverse nødindkøb. Ingrid kører til Aabenraa for at være sammen med sin mor, der skal opereres mandag for galdesten.

Nikolaj og Søren laver hjemmelavet pasta.

Om aftenen ser Nikolaj film og Søren går lang tur i skoven.

 
Nikolaj får besøg af en fugl
 
     
Ingrid drager mod Aabenraa
     
To slags coulis, solbær og ribs. Hjemmelavet pasta med salviesauce.
     
     
 
En flok gæs og en tårnfalk
Smovsedessert. 2 til hver.